section class="blog-post">

Winterseizoen

1.11.2018 Silke

Alweer 1,5 jaar geleden opende wij voor het eerst onze deuren. Het was een bewogen jaar. Wat een fantastische lange warme zomer hebben we gehad afgelopen jaar. Helaas komt ook aan de zomer ooit een einde en is het echt geen weer meer om lekker op het terras te zitten. Daarom zijn wij vanaf 1 november doordeweeks pas vanaf 13.30 uur geopend. Onze keuken is in de wintermaanden op Dinsdag en Woensdag gesloten. Van Donderdag tot en met Maandag kunt u lekker komen genieten van al het moois dat de koude maanden te bieden hebben. Lekkere Wild gerechten, heerlijke erwtensoep, allerlei soorten speciaal koffies of gewoon een lekker biertje. Op Zaterdag en zondag zijn wij gewoon open vanaf 11.00 uur.Nieuwe Openingstijden

13-5-2018 Silke

Het goede weer heeft zijn intrede weer gedaan. Met het betere weer passen wij ook onze openingstijden weer aan.
Van woensdag tot en met zondag zijn wij weer om 11.00 uur geopend. Op maandagochtend slapen wij nog even uit en gaan we om 13.30 uur open.
Komen jullie ook weer lekker terassen? See you @aandekirkWelkom

02.11.2017 Silke

Bij café restaurant aan de kirk in horn kunt u terecht voor een lekker hapje en drankje in een ongedwongen sfeer!

In het restaurant serveren wij dagelijks wisselende gerechten. Zo is er altijd voor ieder wat wils.
In het café kunt u genieten van een drankje. Een goed glas wijn, een frisse cocktail of een biertje van onze uitgebreide bierkaart in combinatie met iets lekkers van onze borrelkaart.

Overdag kunt u gezellig lunchen of gewoon komen genieten van onze heerlijke koffies, eventueel met een lekker smaakje.
Ook voor uw catering, bedrijfsborrel of personeelsfeestje staan wij graag voor u klaar!

See you @aandekirkhornNieuwe Openingstijden

28.09.2017 Silke

Na 4 maanden kunnen wij zeggen dat we nog steeds ontzettend blij zijn dat we deze stap hebben durven zetten. Wat een ontzettend goede zomer is het geweest!
Maar de zomer is voorbij en helaas zo ook het terras weertje.
Het wordt weer tijd voor vallende bladeren, mooie herfstkleuren en donkere avonden. Ook dit heeft natuurlijk zijn charme. Lekkere wafels met warme kersen, warme chocomel met slagroom en goed gevulde soepen op het menu!
Met deze verandering van het weer hebben wij besloten ook onze openingstijden aan te passen. Vanaf maandag 2 oktober zijn wij doordeweeks pas vanaf 13.30 uur geopend. Zaterdag en zondag gewoon vanaf 11.00 uur.De eerste week

10.06.2017 Silke

Onze eerste week is uitstekend bevallen. Wat een drukte en wat ontzettend leuk om te zien dat iedereen voorbij kwam om te komen kijken.
Nu ook begonnen met de grote kaart 's avonds en het bevalt uitstekend!
Wij willen iedereen ontzettend graag bedanken voor al jullie getoonde interesse. Wij hopen iedereen snel weer terug te zien!Even voorstellen

04.05.2017 Silke

Welkom op de nieuwe website van Café Restaurant Aan de Kirk in Horn. Na veel plannen en regelen is het eindelijk zover en zullen wij op 4 juni onze deuren openen. Vanaf vrijdag 9 juni is ook onze keuken geopend en kunt u bij ons komen genieten van heerlijke dagelijks wisselende gerechten

Wie zijn wij? Dat vertellen wij u graag.

Silke, gastvrouw pur sang, afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Daarna meerdere jaren werkzaam geweest binnen de horecabranche in zowel Nederland, Frankrijk als Duitsland. Silke houdt van gezelligheid en legt u als gast graag in de watten.

Rick, Chef-kok in hart en nieren, opgeleid in de betere restaurants van Roermond met een passie voor de Italiaanse keuken. Rick houdt van koken met verse producten en doet altijd zijn uiterste best om voor u een voortreffelijke maaltijd te bereiden.

Samen willen wij voor u een gezellige plek creëren waar u zich thuis voelt. Komt u binnenkort gezellig een terrasje pikken of ’s avonds met vrienden bij ons borrelen? Een potje kaarten, darten of dobbelen. Bij ons kan het! Wij kijken ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten bij Café Restaurant Aan de Kirk in Horn!

Dart toernooi 9 Juli 2017

04.05.2017 Silke

Op 9 Juli organiseren wij ons eerste open Dart toernooi

Iedereen is welkom om gezellig een pijltje te komen gooien. Inschrijfkosten bedragen € 5.00 en inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld
Inschrijven kan tot 13.30 uur en we beginnen om 14.00 uur.

Opgeven kan vanaf 4 juni aan de bar. De eerste 10 inschrijvingen krijgen een gratis welkomstdrankje

Kick off party 30 Juni

Met DJ Jannie Bakkes

Catering

06.05.2017 Silke

Heeft u iets te vieren?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw catering wensen.
Wilt u een uitgebreid buffet of liever een intiem dinertje op locatie? Bij ons kan het!

Voor meer info kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.